«Årets beste barneforestilling» kommer til Vesterålen! «Ei forestilling med god plass til både alvor og humor» skrev iTromsø om "Tobias og dagen det smalt".

Tobias har slått neseblod på Gøran – skolens skumleste gutt. «Ingen jenter får være med!» sa Gøran, men han vet jo ikke at Tobias ikke er Cecilie selv om han ser sånn ut. Det kan være trøblete når hvordan man ser ut utenpå og hvordan man føler seg inni ikke passer helt sammen – og det kan vel de fleste kjenne seg igjen i.

«Tobias og dagen det smalt» begeistret både publikum og anmeldere i fjor og forestillingen fikk terningkast fem i avisene etter premieren. I juni ble den tildelt den høythengende Heddaprisen for Årets beste barneforestilling. I februar og mars skal «Tobias» på turné i Nord-Norge. Rimfrost teaterensemble, som sammen med HT står bak produksjonen, ser fram til å introdusere Tobias, Pauline og dinosaureksperten Konrad for et nytt publikum!

Forestillingen varer omlag 50 minutter og passer perfekt for barn og unge i barneskolen og mellomtrinnet (+ voksene såklart).

Idé: Kristine Myhre Tunheim
Regi: Morten Røsrud
Dramatiker: Jenny Svensson
Dramaturg: Lina S. Killingdalen
Scenograf og kostymedesign: Mari Lotherington
Lysdesign: Øystein Heitmann
Komponist og lydprodusent: Aggie Peterson
Med: Kristine Myhre Tunheim, Jonas Delerud, Alexander Rindestu

 

Praktisk info

Varighet: ca 50 min uten pause

Foto: Marius Fiskum

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis