Torsdag kveld 13. desember er tidspunktet for Vesterålen storbands årlige julekonsert i Kulturfabrikken på Sortland. Med seg på scenen har storbandet en bukett med talentfulle unge musikanter som utgjør Sortland juniorkorps. Sammen med deres egen dirigent Cecilie Aalberg, og ledsaget av Vesterålen storband, skal juniorkorpset tolke flere av årstidens kjente og noen mindre kjente julelåter.

Som et ekstra kupp har Vesterålen storband fått Marthe Hov Jacobsen som sangsolist på årets julekonsert! Hennes hittil skjulte sangtalent vil åpenbares for publikum under konserten. Det er bare å glede seg! Og fra juniorkorpsets egne rekker kommer Charles Reinholdtsen, som skal debutere som sangvokalist med enn tolkning av «All I Want for Christmas is You».

Sortland juniorkorps er en aktiv interesseorganisasjon for unge musikanter. I løpet av inneværende år har de målrettet jobbet med rekruttering av nye musikere og har nå 10 aspiranter som står klare til å begynne som nye medlemmer i korpset. Når disse kommer i tillegg til dagens besetning, vil det bety en stor økning i mannskapet. Juniorkorpset har ikke spilt sammen med Vesterålen storband tidligere, og det sies at de gleder seg til julekonserten i Kulturfabrikken. I tillegg kan juniorkorpset høres i Sortland kirke på julaften.

Vesterålen storband stiller med sin kjære dirigent, Odd Helge Hveding, og vil også i år sørge for julestemning i form av musikk spesielt arrangert for storband. Vi gleder oss til samarbeid med Sortland juniorkorps og sangsolister Marthe Hov Jacobsen og Charles Reinholdtsen.

Sortland juniorkorps

 

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Vesterålen storband og Sortland jazz- og viseklubb

Anbefalinger