Dagens ungdom blir ofte kalt generasjon perfeksjon. "Vi har skapt en verden som kun passer den perfekte, men siden ingen er perfekte føler alle at de ikke passer inn".

Ordene kommer fra den populære og engasjerende foredragsholderen, Tore Petterson. Han er full av engasjement på scena og naturlig talent for å begeistre sitt publikum. 

De fleste kjenner til Tore fra programserien "Sofa" på NRK, som dommer i "Skal vi danse" eller som deltaker i "Kjendisfarmen 2017" på TV2. Nylig deltok han også i TV-programmet "I lomma på Silje", der han blottla sin økonomi for å få gode råd til hvordan han kunne spare til egen bolig. Han er en morsom fyr som våger å vise sin sårbarhet på en aldeles herlig måte. Alle har noe å lære av Tore ! 

Det som ligger Tores hjerte nærmest, er å snakke om mobbing og han har fokus på at det er en GLEDE å være annerledes. Han har blitt mobbet og deler sine erfaringer om hvordan han greide å snu disse opplevelsene og bruke den til noe som hjelper andre. Det har gjort ham sterkere. Men han er fortsatt en følsom fyr og det han deler på sine foredrag, gjør andre motivert til å stå på litt ekstra og til å ikke gi opp. 

Tore snakker til ungdom og voksne på en naturlig og direkte måte, han bruker mye humor, også når han snakker om alvorlige tema. Målet er å gjøre oss bevisste på at vår atferd påvirker andre. 

VÆR VELKOMMEN TIL EN TANKEVEKKENDE, MORSOM OG MOTIVERENDE AFTEN
Foredraget arrangeres av Hakeslipp og Opplæringskontoret for Nordre Nordland. 

PS:Vi jobber også for å få til et tankevekkende ekstranummer i tillegg til foredraget Tore. Følg med ! Oppdateringer kommer! 

Praktisk info

Varighet: 2 timer

Arrangør: Hakeslipp og Opplæringskontoret for Nordre Nordland

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis