Hålogaland Teater kommer til Vesterålen med den «deilig tullete» juleforestillingen «Messias».

- Djeeeez, sier en flirfull Kristian Figenschow på spørsmål om den planlagte juleturnéen med «Messias». Han gleder seg. Og mener publikum kan gjøre det samme.

- «Messias» er tøv satt i system. Forestillinga er laget for å få opp humøret. Vi er to voksne tøvate mannfolk som spiller alle rollene i juleevangeliet og det sier jo litt om hva dere har i vente, humrer han.

Sammen med Alexander Rindestu, skal han ut på en tre ukers turné som starter i Vardø 22. november. Stykket hadde premiere på Hålogaland Teater i Tromsø i fjor og fikk et spredt pandemi-publikum til å glemme virus for et øyeblikk.

- Det sies at folk som ser «Messias» lever 7 år lengre, påstår Figenschow. - Man må jo kunne kalle den et folkehelsetiltak. Men spøk til side; det skal bli fantastisk å endelig kunne turnere igjen. Det har vi ventet lenge på!

BILLETTER finner du her.

 

Foto: Marius Fiskum

Flere Aktuelt

Kulturprogrammet våren 2023

Kevin Vågenes, Halvdan Sivertsen, Violet Road, Vesterålen Teater, Marianne Beate Kielland, Alexander Rybak, Din Freundin, Dag Sørås, Tante Grusom med Hålogaland Teater, den Hedda-prisvinnende forestillingen Utvik Senior og Norges beste Pink Floyd- og Creedence-coverband finner du på Kulturfabrikkens vårprogram! Les mer

Åpningstider julen 2022

Kulturfabrikken følger ordinær åpningstid til og med 22. desember. Den 23. desember er Kulturfabrikken og Sortland Museum åpen til kl. 15.00. I romjula blir det både romjulsjazz og konsert med Roots 'n' boots, og Sortland kino viser kinofilmer. Januar åpner med Nyttårsrocken! Les mer

Laget for å få opp humøret!

Hålogaland Teater kommer til Vesterålen med den «deilig tullete» juleforestillingen «Messias». Les mer