Regjeringen har innført nye nasjonale smitteverntiltak. Kulturfabrikken følger de nasjonale føringene og de lokale tiltakene i Sortland kommune, som foreløpig løper fram til 14. april 2021.
  • Kulturskolen er på gult nivå. Alle foresatte får direkte beskjed hvis det skjer endringer i hvordan undervisningen foregår.
  • Ungdomsfabrikken med Teket, Rockebrakkene og lydstudio er foreløpig åpent.
  • Biblioteket holder åpent for lån og levering av bøker og film, men tar ikke imot grupper, barnehager og skoleklasser for besøk. Det er begrensninger på antall personer som kan besøke biblioteket samtidig. Benytt gjerne munnbind ved besøk i biblioteket.
  • Sortland kino har avlyst sine filmfremvisninger.
  • Kulturkaféen holder åpent i tråd med de nye begrensningene, og har ommøblert kaféområdet for avstand på 2 meter.
  • Øvingsrom for kor, korps og orkester holdes stengt, i tråd med at fritidsaktiviteter for voksne er forbudt.
  • Arrangementer før 12. april er avlyst. 
  • Sortland Museum holder åpent i museumsbutikken og museets utstillinger, med begrensning i antall besøkende som kan være i lokalene samtidig. Museet tar ikke imot grupper, skoleklasser og barnehager inntil videre. Benytt gjerne munnbind ved besøk i museet. 
  • Ansatte i Kulturfabrikken har hjemmekontor der det er praktisk gjennomførbart, og arbeidet organiseres slik at færrest mulig trenger å møtes fysisk. Munnbind brukes der folk møtes og der avstand på 2 meter ikke er gjennomførbart.

Her finner du tiltakene som gjelder Sortland kommune forøvrig.

 

 

Flere Aktuelt

Oppdaterte smitteverntiltak fram til 14. april 2021

Regjeringen har innført nye nasjonale smitteverntiltak. Kulturfabrikken følger de nasjonale føringene og de lokale tiltakene i Sortland kommune, som foreløpig løper fram til 14. april 2021. Les mer

Søk kunstneropphold i AiR Vesterålen!

Artist in Residence Vesterålen utlyser "open call" for fem unike residenser for kunstnere. Første opphold er i Bø i august, med søknadsfrist 1. mai 2021. Les mer

Ledig stilling som sceneinstruktør i Vesterålen - søknadsfrist 12. april 2021!

Nordland fylkeskommune utlyser stillingen som sceneinstruktør i Vesterålen (fast), med søknadsfrist 12.04.2021. Arbeidssted er kommunene Andøy, Bø, Hadsel, Øksnes og Sortland (vertskommune). Les mer