Sommerles 2019

Sommerles er en lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den spennende sommerlesfortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser!

Det er fullt mulig for de som ikke har begynt på skolen å delta. Velg i så fall starter i 1. klasse når dere lager profil på sommerles.no.

Hvis du ikke ønsker å lage profil på internett, kan du bruke lesekort som du henter på biblioteket. Registrer hva du har lest på nett, eller levér lesekortet ditt, på Sortland bibliotek innen lørdag 31. august.

Du kan lese hva som helst av fortellinger, faktabøker eller tegneserier, men det du registrerer må være lest i sommer (1. juni til 31. august). Du kan velge å lese selv, høre på lydbøker, eller du kan lese for eller bli lest for av noen andre.

Når du kommer til nivå 5, 10 og 20 i spillet, kan du komme innom biblioteket og hente premie! På biblioteket vil du også finne kodeord som hjelper deg på din vei i spillet.

Leser du minst 7 bøker er du hjertelig invitert på iskremfest på biblioteket! Leser du 10 bøker får du navnet ditt på superduper-leseveggen! Iskremfesten blir avholdt på Sortland bibliotek lørdag 7. september kl 12.00 Alle barna får is og diplom, det blir også trukket fine bokpremier.

Flere Aktuelt

Søk VinnVind-midler

Søk Fortums VinnVind-midler innen 15. september 2019. VinnVind-midlene skal yte støtte til lokale tiltak for fremme av idrett, kultur, aktiviteter for unge og miljøtiltak. Les mer

Sommerles 2019

Sommerles er en lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den spennende sommerlesfortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser! Les mer

Momskompensasjon for frivillige

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,6 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2019. Les mer