Sortland kino starter opp med kinoforestillinger igjen fra tirsdag 19. mai, og vi ønsker velkommen tilbake! Med 50 plasser per forestilling er det godt med plass for publikum i salen. Billettsystemet er programmert slik at ekstra, tomme seter automatisk legges til rundt hver bestilling.

Det er liten tilgang på ny film nå i begynnelsen, og vi vil derfor starte opp med filmer som vi hadde på planen da vi måtte stenge i mars.

Sortland kino som ansvarlig arrangør må ha oversikt over hvem som er tilstede, og derfor oppfordres alle til å kjøpe billettene på nett.

Vi har kun 50 plasser på hver forestilling, og billettsystemet sørger for avstand mellom grupper når du kjøper billetter. Det er et maksantall på 5 som kan sitte sammen, og systemet bestemmer hvor du skal sitte.

Ved symptomer på luftveisplager, må du vente ei stund før du går på kino.

Vi oppfordrer til å møte opp i god tid før forestillingene for å unngå trengsel både i kiosk og venteområde. Program og billetter finner du her.

Flere Aktuelt

Sortland kino starter opp med kinovisninger

Sortland kino starter opp med kinoforestillinger igjen fra tirsdag 19. mai, og vi ønsker velkommen tilbake! Med 50 plasser per forestilling er det godt med plass for publikum i salen. Billettsystemet er programmert slik at ekstra, tomme seter automatisk legges til rundt hver bestilling. Les mer

17. mai i Sortland 2020!

Velkommen til 17. mai-feiring i Sortland! Her finner du lenker til virtuelt arrangement og gudstjeneste, og informasjon om 17. mai-tog i Minecraft, drive-in kino og bilparader! Les mer

Gradvis åpning på biblioteket - åpent lørdager fra 16. mai

Sortland bibliotek utvider tilbudet fra og med lørdag 16. mai, med åpningstid lørdager kl. 11.00-15.00, og mandager og torsdager kl. 10.00-15.00. Det er noen begrensninger, men biblioteket er glade for å kunne ta imot dere igjen. Les mer