Velkommen til Barnas fabrikk med både film, eventyrstund, tegneverksted, kavel-binding, håndarbeid, utstilling og leker fra gamle dager! Denne lørdagen er nemlig både Kystlaget, Sortland husflidslag og Vesterålen Filmklubb med og lager til morsomme aktiviteter for barn (og voksne)!

PROGRAM:
Kl. 11-14: Gammeldagse leker, veving og spinning, stopping og bøting, utstilling m.m. - Rødbrygga og Kvitbrygga - Gratis
Kl. 12: Eventyrstund i biblioteket med barnebibliotekar Ida Walenius - Biblioteket - Gratis
Kl. 12-14: Tegneverksted der barna lærer om bilder i bevegelse med Vesterålen Filmklubb - Kulturkaféen - Gratis
Kl. 13-14.15: Filmvisning av Kirikou og trollkvinnen i regi av Vesterålen Filmklubb - Lanterna - Gratis

Om filmen: Kirikou og trollkvinnen
Kirikou er en spesiell liten gutt – en som klarer å komme ut av mammas mage helt på egenhånd. Ganske snart viser det seg også at han både tør og kan ta opp kampen mot det onde som truer den lille afrikanske landsbyen hvor han er født. Brønnen er tørr, landsbyen blir plyndret og den mektige trollkvinnen Karaba spiser opp mennene i alle familiene. Kloke Kirikou ser det som sin fremste oppgave å redde landsbyen, og stiller et enkelt spørsmål til alle: Hvorfor er trollkvinnen så ond? 

Franske Michel Ocelot er en legende innen animasjonsfilm. Med Kirikou og trollkvinnen har han skapt en film helt utenom det vanlige, med et usedvanlig vakkert og fargerikt univers. Den appellerende, sjarmerende og eventyrlige fortellingen gjør den lett tilgjengelig for alle aldersgrupper.

Filmen har 6 års aldersgrense (yngre barn tillatt med foresatt). 

Arrangementet er også en del av Kulturminnedagene 2019. Se hele programmet for Kulturminnedagene her.

Praktisk info

Varighet: 3 timer

Arrangør: Vesterålen Filmklubb, Sortland husflidslag, Sortland kystlag og Kulturfabrikken

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis