Om livet og kjærligheten med en klype nordnorsk humor!

Etter et halvt århundre som artist, har hele Norges Halvdan Sivertsen fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss. 

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockemiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 år. Og i 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall og Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken. 

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som "faren" til «Labbetuss».

Vi garanterer en konsert med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Men skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på. 

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Stageway

Vesterålspakken - kultur, shopping, overnatting

Reserver rabattert hotellrom samtidig som du kjøper konsertbilletter!

Ved å velge billettkategoriene med enkelt- eller dobbeltrom reserverer Scandic Sortland ønsket romtype for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post fra dem. Du betaler overnattingen ved ankomst.

Merk: Ved å velge billettkategori med reservasjon av hotellrom samtykker du i at vi deler din kontaktinformasjon med Scandic Sortland. Kontaktinformasjon legger du inn i billettsystemet når du kjøper konsertbillett.

Ønsker du å reservere hotellrommet lengre enn en natt? Ta kontakt med Scandic etter du har fått ordrebekreftelsen på romreservasjonen, så forlenger de oppholdet for deg.

Se bilder av rommene på Scandic Sortland her.

Enkeltrom inkl. frokost: 1090,-
Dobbeltrom inkl. frokost: 1290,-

Vesterålspakken må bestilles innen mandag 13. mars.

 

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr