Søndag 16. februar inviterer Kulturfabrikken og Vesterålen filmklubb til visning av kortfilmene "Vektløs" og "Frysninger" av Marius Myrmel. Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen fra Lødingen medvirker som skuespiller i begge filmene. Anthonsen presenterer filmene og det blir også en liten runde med spørsmål etter visningen. Alexia Nys fra filmklubben leder samtalen.

"Vektløs" (2017) ble tatt ut til kortfilmprogrammet ved Bergen Internasjonale Filmfestival. "Frysninger" (2016) vant Amanda for beste kortfilm og Tromsøpalmen på Tromsø Internasjonale Filmfestival. Begge filmene har fått gode kritikker og har vært vist på filmfestivaler i inn- og utland. 

“Marius Myrmel griper tak i tunge historier og forteller dem med tyngden de fortjener, uten enkle løsninger og spekulative grep. Også det umenneskelige forblir menneskelig i Frysninger. Nettopp derfor er han en filmskaper vi trenger, og forhåpentligvis er det bare et tidsspørsmål før denne fortellerstemmen når et større publikum.” skriver Lars Ole Kristiansen for montage.no i en anmeldelse av et knippe av Myrmels arbeider.

Les mer om Marius Myrmel her: Prisvinnende filmskaper med alvorlige tema

Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen kommer fra Vestbygd i Lødingen. Hun arbeider som skuespiller og er for tiden aktuell med tv-seriene "Twin" og "22.juli" som begge er helt eller delvis innspilt i Lofoten.

Arrangementet er gratis.

Praktisk info

Varighet: 1 time

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis