Etter suksessen med foredraget Plantelykke i fjor, gleder vi oss over å fortelle at vi får nytt besøk av Arctic gardener Anders Røyneberg og Erik Schjerven i juni! I foredraget Livsnyterhagen – enkle og unike ideer for uterommet får du bli med inn deres frodige, unike og vakre hage på Hadeland.

Foredraget er spekket med gode ideer og praktiske tips til inspirerende hageprosjekter det er enkelt å gjennomføre, og som vil gi deg et særegent og spennende uterom, i tillegg til mye hageglede.

Sammen med kjæresten har han byttet ut leilighetsliv på Grünerløkka i Oslo, med småbruksdrøm på Hadeland. I foredraget, som er basert på boken med samme tittel, får vi ta del i planleggingen av hagen, og se endringene som er gjort ved hjelp av før- og etterbilder. Her bugner det av lure grep, smarte løsninger og hagetips som du kan la deg inspirere av til egen hage eller eget uterom, uavhengig av om det er stort eller lite.

I foredraget får du gode råd til hvordan du skaper en vakker og bruksvennlig hage med praktiske soner. Du får også tips til hvordan du kan ta utgangspunkt i stilen og uttrykket på hjemmet ditt når du anlegger og oppgraderer hagen din, og hvordan du kan tilføre unike vekster og elementer som gir en overraskende tvist, så som spennende stauder, planting i krukker, vakre vannelementer, overraskende materialbruk, og moderne beskjæring av busker og trær. Her deles det raust av budsjettvennlige grep, i tillegg til tips og råd for den som vil drømme og legge mer langsiktige og større planer.

Foredraget vil inspirere en stor målgruppe av hageinteresserte i alle aldre, som er opptatt av å finne smarte løsninger, jakte på nye ideer, og som lar seg inspirere av et moderne, men likevel klassisk hageuttrykk. Anders' og Eriks mål er dessuten å inspirere til å skape en hage som krever liten innsats, hvor du virkelig kan senke skuldrene og nyte livet.

I forbindelse med foredraget arrangeres det Planteloppemarked kl. 11-13 i Kulturkaféen, som du kan lese mer om her.

Anders Røyneberg aka @arcticgardener er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet bøkene Plantelykke og Plantebonanza, som begge er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk. Våren 2023 kommer deres første hagebok. Livsnyterhagen, som dette foredraget baserer seg på.

 

 

Praktisk info

Varighet: 1 time

Servering: Kulturkaféen

Arrangør: Kulturfabrikken Sortland

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
newsletter-hr
gavekort-hr