Bli med på en musikals festforestilling og splitter ny versjon av Pelleuniverset fylt med humor, fart og fantasi. Passer for barn i alle aldre. Og vet du ikke hvem Pelle er? Vel, da må du i alle fall komme. En snakkende politibil kan du jo ikke gå glipp av!

Stian er barnebarnet til onkel Rikhard, som drømmer om å bli politi. Sammen med venninnen Mina forsøker han å få has på Tessa Tyv, som drømmer om å bli verdensberømt artist. På ferden møter de Pelle. Den snakkende politibilen har blitt gjemt og glemt etter at onkel Rikhard ble pensjonist. Kan det være at Pelle er akkurat den politibilen Stian alltid har drømt om? 

Pelle Politibil på nye eventyr har premiere 20. april 2024, som en del av Vinterlysfestivalen i Bodø, Stormen kulturhus. Deretter blir det turné i Nordland i april og mai.

Forestillingen varer ca 70 minutter og retter seg mot barn i alle aldre. Også de som vokste opp med Pelle Politibil på 80 og 90-tallet!

Av Åge Magnussen og Lennart Mårli

Tilpasset for Nordland Teater 2024 av regissør Martine Tufvesson Lundberg


Med:
Pelle Politibil: Finn Arve Sørbøe

Onkel Rikhard: Roger Opdal Paulsen

Stian: Kristoffer Hjulstad

Mina: Liv Natalie Nymo

Tessa Tyv: Julie Sofie Reite  

Praktisk info

Varighet: 1 time 10 minutter

Arrangør: Nordland Teater

Vi har åpnet for kjøp av billetter i øvre galleri. Dette er et stykke fra scenen, og Nordland Teater selger derfor billettene med rabattert pris.

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
newsletter-hr
gavekort-hr