Sortland Jazzfestival har den glede å være vertskap når Sindre Myrbostad slipper platen “Fritt Fall”!

Det er på sin plass, siden Myrbostad holdt sin første konsert med egenskrevet stoff på jazzfestivalen i 2015 - en foreteelse som fikk beskrivelsen "en perle av en konsert" i pressen i etterkant. Senere er det blitt både Sindres juleshow, Jazz & Jåss med Sindre og Håkon og Ensemble Blås julebord som en følge av den første konserten.

Denne gangen er alle tekstene på norsk. De tar for seg opplevelser som på mange vis er hverdagslige og allmenne, men som er små undre og katastrofer for de som opplever dem. Noen står han selv for, og noen er skrevet av Tone Steinsland, som Myrbostad har jobbet tett sammen med i diverse prosjekter de siste årene.

Sindre Myrbostad er utdannet klassisk pianist, men nekter seg ikke en tur innom rock, jazz og visesang når behovet melder seg. Dette bærer musikken preg av, selv om den hovedsakelig befinner seg i pop-/singer-songwriter området.

Til plateslippet av Fritt fall har han fått med seg et fantastisk band bestående av Anna-Sofia Ulfsax på fiolin, Lisa Isabel Holstad på cello, Håkon Kristiansen og Arnfinn Bergrabb på trommer, Rune Nilsen og Børge Pettersen på gitarer, Rasmus Johansen på bass, og Are Simonsen på bass og keyboards. Med denne besetninga ombord tør vi spå en trygg landing. God reise!

Praktisk info

Varighet: 1 time

Arrangør: Sortland Jazzfestival

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr