Torsdag 5. september setter Sortland jazz- og viseklubb tonen for høstprogrammet sitt med to av Nord-Norges fineste visesangere!

Fredrik William Olsen kjenner du kanskje best som gitarist og vokalist i Kråkesølv. Terje Berg regnes gjerne som visesangernes egen favoritt-visesanger i det blomstrende popmiljøet i Bodø. Begge musikerne gleder seg og sier at "Vesterålen er inspirasjon. Vi gleder oss til å møte rause folk i et dramatisk landskap."

Fredrik William Olsen har i tillegg til fem plater med det folkekjære indiebandet Kråkesølv har han gitt ut tre soloplater. I soloprosjektet undersøker Olsen en nærere og mer konkret side av sin låtskriverkunst. Tekstene tar for seg dypt menneskelige tema, og blir bært fram av sofistikerte fingerspill på kassegitar. Klangbildet sender tankene i retning av klassiske singer/songwritere som Beck og Nick Drake.

Etter en rekke utgivelser, gav Terje Berg ut plata ”Søster og Bror” til gode kritikker i 2010. De siste årene har Berg også vært aktiv som billedkunstner, gitt ut tegneserien «Ka sku æ gjort uten dæ» og produsert den årlige Bodøkalenderen. «På en liten plass» er Terje Bergs tredje soloplate. Tekster på nordnorsk bæres frem av klare melodier i et akustisk folk-landskap. Betraktninger, undring, gleder, skuffelser og humor er stikkord.

På denne konserten får du oppleve artistene sammen på scenen der de preger hverandres låter med med nyskrevne, unike gitar-arrangement og vokalharmonier.

Praktisk info

Varighet: 1 time

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb

Anbefalinger

Les mer Utsolgt
Utsolgt
Les mer Utsolgt
Utsolgt