Then, You Left er en dansesolo under utvikling som tar utgangspunkt i duetten Holding Position av Thomas of Norway. Holding Position hadde premiere høsten 2021 og utforsker sorg og tapsopplevelser.

Then, You Left er en utforskning av  forestillingen for formatet solo, med utgangspunkt i den opprinnelige koreografien og dens lydlige komposisjonen. 
 
I arbeidet med Holding Position intervjuet Thomas pårørende til demenssyke og utforsket hvordan sorg og tapsopplevelser kan uttrykkes gjennom bevegelse. I samarbeid med komponist Tine Surel Lange har det lydlige materialet blitt til en komposisjon som koreografien er utviklet videre fra. I Then, You Left utforsker Thomas of Norway dette materialet for formatet solo.

Du kan lese mer om Holding Position her: www.thomasofnorway.com/holdingposition 
 
Lørdag 11.februar inviterer Thomas of Norway til en åpen, uformell prøve/visning av arbeidet i prosess. Publikum vil få muligheten til å komme med innspill, dele tanker og stille spørsmål. Som publikum får du samtidig mulighet til å observere deler av en kreativ prosess omkring hvordan en danseforestilling kan utvikles. 
 
Arrangementet er gratis og åpent for alle! 
 
Thomas of Norway er kunstnernavnet til den Vesterålsbaserte danseren og koreografen Thomas Voll. Thomas tok sin utdannelse ved Skolen for samtidsdans i Oslo, og har siden 2010 produsert og fremført egne prosjekter med både nasjonale og internasjonale scener som visningsarenaer. Thomas er opprinnelig fra Øksnes, og har i dag sin base i Hadsel. Les mer om Thomas of Norway på www.thomasofnorway.com. 
 
Forestillingen Holding Position ble produsert med støtte fra Davvi - Senter for scenekunst, Nordland fylkeskommune, Figurteatret i Nordland, Kulturrådet, Hurtigrutens Hus, Øksnes kommune og Vågan kommune. Forestillingen ble co-produsert av Lofoten kulturhus. 
 
Produksjonsfakta:
Koreografi / Thomas of Norway
Danser / Thomas Voll
Komponist / Tine Surel Lange
Dramaturg / Mette Myhr
Lysdesign og stage setup / Lucjan Golas
Produsent / Thomas Voll
 
Visningen er støttet av Kulturrådet.
 
#STORIESABOUTGRIEF

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Thomas of Norway i samarbeid med Kulturfabrikken

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr