Dick Monshouwer ønsker velkommen til utstillingen "Nytt liv" i Galleri Ariblå!

Dick Monshouwer er opptatt av kontrasten mellom rikdommen og mangfoldet av former vi kan se i naturen, og på den annen side de arkitektoniske eller rent geometriske formene. I hans arbeid bygger han opp lag på lag og opplever dette som en slags reise, hvor gjenkjente fragmenter blir aksentuert.

Hovedfokuset i utstillingen er abstrakte skulpturer, laget av funnet og laget materiale. Den omfatter også smykker i tre og malerier i blandet teknikk. Arbeidstittelen er "nytt liv". Det handler om å besjele gammelt materiale, men også om livet i sin alminnelighet. Nye faser i arbeidet og i livet. 

Dick Monshouwer født 30.03.1955 i Nederland (Dordrecht). Er utdannet smykkekunstner og autodidakt billedkunstner. Debuterte i 1994, hos GWK galeries, Brussel-Belgia med malerier. Har jobbet og hatt utstillinger med smykker fra 1980. Medlem hos Norske Kunsthåndverkere (NK-NKNN). Etter utdanning innen sølv- og gullsmed i Schoonhoven (Nederland) og to år som praktikant i Kautokeino, hadde han i perioden 1980-1994 sitt eget smykke atelier/butikk i Veere, Nederland. I 1994 flyttet han og hans familie til Norge og bosatte seg på vakre Andøya i Vesterålen. Her ble han medeier i Galleri Bølgeblikk, og har drevet det sammen med to andre kunstnere til 2002. Fra 2002 drev han galleriet alene, først med navnet Galleri Bølgeblikk og fra 2008 som Galleri Dick Monshouwer. Galleriet ligger i Risøyhamn vis a vis Hurtigrutekaia. 

 

Praktisk info

Varighet: 11.-25. november

Arrangør: Dick Monshouwer

Kontakt: galleri@artdickmonshouwer.com

Åpningstider 11.-25. november 2023:
Tirsdag - fredag kl.10.00-18.00
Lørdag kl.11.00-15.30

 

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr