Erlend Grødal er en fremragende, ung og dynamisk foredragsholder. Det er lov å bry seg, sier han. Hans levende hverdagsnære historier, praktiske metoder og tips, skaper gjenkjennelse, begeistring og ettertanke. Erlend utfordrer til handling og endring. Han vekker ungdom og får dem til å stille spørsmål, og komme på banen i sitt eget liv.

Erlend har reist mye i sin barndom og ungdom, noe han også har fortsatt med i sitt voksne liv. I forbindelse med utdanningen hadde han et 3 måneders studieopphold i Nairobi, Kenya. Erlend var i sin tid en aktiv og talentfull fotballspill for klubben KFUM Oslo med store ambisjoner. Som 16-åring måtte Erlend innse at skader satte en stopper for en fotballkarriere, og periodevis følte han seg veldig alene da han som ungdom gikk gjennom ulike operasjoner og opptrening igjen. Allikevel fikk denne motgangen ham til å finne nye verdier og tro på andre muligheter, og han så verdien av samarbeid, framsnakking, antimobbing og det å tro på seg selv.

Erlend er utdannet førskolelærer fra Dronning Mauds Minne i Trondheim, og arbeider som avdelings- og pedagogisk leder i barnehage.

Foredraget er åpent for alle!

 

Praktisk info

Varighet: 1 time 20 minutter

Arrangør: Mental helse Sortland og Sortland kommune

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis