Lønningsquiz er Kulturfabrikkens egen faste quiz og i disse rare tider har vi bestemt oss for å gjøre quizen virtuell!

Den virtuelle Kulturfabrikken vil eksistere så lenge Kulturfabrikken er lukket og vi ikke har lov til å gjøre det vi gjør best, nemlig å samle folk. Den virtuelle Kulturfabrikken skal fylles med innhold som man ellers til vanlig finner på Kulturfabrikken, som for eksempel eventyrstund på biblioteket, konserter og foredrag, og en virtuell Lønningsquiz.

De fire fantastiske quizmasterne Marianne Hansen, Øystein Bjørstad Lindbeck, Marthe Hov Jacobsen og Tom Gunnar Aasen holder på å koke i hop spørsmål om alt mellom himmel og jord. og fredag sitter de klare i sine stuer for å teste dere hjemme i deres stuer.

Delta en og en via mobilen, sammen med de du bor med eller samle det faste quizlaget ditt på chat eller lignende.

Quizen kjøres som en Kahoot pluss livestream på Facebook hvor du får se spørsmålene og de hyggelige quizvertene våre! Pass på å laste ned Kahoot-appen før vi starter. Du finner den som gratis app for alle typer mobiler, nettbrett eller som nettside på datamaskin. Om du ikke kjenner til Kahoot er det en enkel og artig måte quizze på. Med quiz fra sofaen er det jo lettere å jukse, men Kahoot går på tid så det spørs om du rekker så mye googling hvis du har tenkt å vinne. Vi trekker vinnere blant de ti beste i både første og andre runde. Første runde starter kl.20 og andre runde starter kl.21. Vi åpner livestreamen kl.19:50 og informerer der om hvilken kode du skal taste inn i Kahoot-appen for å bli med. Og vi holder også livestreamen åpen mellom rundene, så man kan bable, slenge ut hjerter og andre artige emojis. Livestreamen blir fra Kulturfabrikkens facebook-side, så den finner du der. Vi legger også inn lenke i Facebook-eventen når den er åpnet.

Praktisk info

Varighet: Oppstart kl 20

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis