Arrangøren Feelgood & iStage melder at showet «Vrangforestilling» med Dag Sørås den 12. desember dessverre må avlyses på grunn av den pågående covid-19 pandemien. Dag og crew beklager dette veldig og håper på å komme tilbake til Sortland med showet på ett senere tidspunkt!

Kjøpte billetter refunderes. Du vil få pengene tilbake på den kontoen som var belastet. Det skjer automatisk og du trenger ikke å foreta deg noe. Det kan ta 2-5 virkedager før pengene er tilbakeført på belastet konto. Obs: Når det kommer inn kan "innbeløpet" legge seg tett opp til kjøpsdato, noen ganger også foran "utbeløpet" i kontooversikten.

Kanskje kan det være et lite plaster på såret at Erlend Osnes og Kevin Kildal kommer torsdag 10. desember for å kjøre stand-up-show i Møysalen? Med seg på laget har de komikertalentet Henning Bang, som har tatt humornorge med storm det siste året, og DJ Thomax setter stemningen med knallhard musikk som han har lagd selv (eller funnet på internett). Les mer her.

***

Til tross for at han ikke eier arbeidsmoral, så er Dag Sørås en særdeles produktiv komiker.
To år etter hans hittil mest suksessrike show «Emokrati», så er han igjen klar for scenen med
showet «Vrangforestilling».

Her skal livets merkverdige, morsomme og makabre sider nok en gang omgjøres til særegen stand-up, og bekrefte nordlendingens posisjon som folkelig nisjekomiker. Dette er tilregnelig humor for en utilregnelig verden.

 

Praktisk info

Varighet: 1 time 20 minutter

Arrangør: Feelgood & iStage

Anbefalinger