Advokatvakten er et tilbud fra Advokatforeningen der alle kan få en halv times gratis juridisk rådgivning av advokat, og i april forsøker vi å gjennomføre dette virtuelt.

Advokatvakten på Sortland er åpen en torsdag måneden kl. 16.00 – 19.00. I april gjennomføres dette tilbudet virtuelt, og det avtales om man skal ta samtalen på telefon, skype e.l. Registrer deg hos biblioteket på forhånd. Send sms eller ring mellom kl.08:00 og 16:00 på tlf. 952 64 330.

Skriv gjerne en kronologisk oversikt over den saken du vil diskutere, og ha klart alle relevante papirer. På www.advokatenhjelperdeg.no kan du lese mer om hvordan du forbereder deg for et effektivt og godt møte med advokat.

VÅREN 2020:
- Torsdag 30. januar kl.16-19
- Torsdag 27. februar kl.16-19
- Torsdag 26. mars kl.16-19
- Torsdag 30. april kl.16-19
- Torsdag 28. mai kl.16-19

Praktisk info

Varighet: kl. 16-19

Arrangør: Advokatforeningen

Den virtuelle Kulturfabrikken:
I disse spesielle tider hvor blant annet dørene til Kulturfabrikken er stengt ønsker vi å heller kunne ta med fabrikken inn i stua til folk. Den virtuelle Kulturfabrikken vil eksistere så lenge Kulturfabrikken er lukket og vi ikke har lov til å gjøre det vi gjør best, nemlig å samle folk.

Den virtuelle Kulturfabrikken skal fylles med innhold som man ellers til vanlig finner på Kulturfabrikken, som for eksempel eventyrstund på biblioteket, konserter og foredrag, og en virtuell Lønningsquiz! Vi legger til nye arrangementer fortløpende, så hold utkikk!

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis