Erlend Osnes og Kevin Kildal er klare for å gi dere en fantastisk humorkveld!

Med seg på laget har de komikertalentet Henning Bang, som har tatt humornorge med storm det siste året, og DJ Thomax setter stemningen med knallhard musikk som han har lagd selv (eller funnet på internett).

Dette er et show du ikke vil gå glipp av!

***

VIKTIG BILLETTINFO:
For å sikre riktig korona-avstand i Møysalen og samtidig gi billettkjøper mulighet til å velge nummerert sete er det lagt inn tomme seter mellom hvert sete i bruk i billettsystemet. Du må kjøpe ett og ett sete, da eBillett dessverre på dette tidspunkt ikke håndterer valg av flere seter samtidig i denne løsningen. Det er ikke en ideell løsning og vi jobber med å få til noe bedre, men prioritere i denne omgang at du skulle få velge hvor du vil sitte i salen med nummerert plass.
Er dere en større gruppe kan du kjøpe flere billetter i samme bestilling direkte i kassen hos Kulturkaféen, eller du kan kontakte booking@kulturfabrikkensortland.no for å reservere plass for gruppen. Det vil fortsatt være nummererte seter med ett ledig sete mellom hvert sete i bruk, men du slipper i begge tilfeller å dele opp kjøpet.

Praktisk info

Varighet: 75 min

Arrangør: Feelgood & iStage

Servering før show:

Forrett:
Tallerken eller fat med norsk koldtmat som røkt laks, gravet laks, skinke, roastbeef, spekeskinke, eggerøre, waldorfsalat, potetsalat, remoulade. Brød og Flatbrød. Serveres på bordet.
Kr. 120,- pr. person  

Hovedrett og dessert:
Pinnekjøtt med kålrabistappe og svineribbe med surkål/rødkål. Kokte poteter og annet passende tilbehør. Servert på buffet. Selvbetjening.
Hjemmelaget karamellpudding eller riskrem med rød saus servert ved bordet
Kr. 495,- pr. person

Billetter til showet kjøpes separat på Kulturfabrikkens nettside. Setene er nummererte og du bestemmer selv hvor i salen du vil sitte så langt det er ledige seter.

Vi ivaretar smittevernet og påser at det blir tilrettelagt for korrekt avstand til de andre gjestene på huset.

For spørsmål og bestilling, kontakt Kulturkaféen:
Mobil daglig leder Tom Gunnar Aasen: 402 00 064
E-post: booking@kulturfabrikkensortland.no

 

Anbefalinger