Arrangementet er flyttet til 24. september grunnet nasjonale nasjonale føringer knyttet til begrensing av spredning av koronaviruset.

Opplev Lars Monsen slik du aldri før har gjort, gjennom bilder, film og sterke historier!

I dette unike foredraget forteller han ikke bare om om fantastiske opplevelser fra sine utallige ekspedisjoner, men også om mange nær-døden opplevelser og den overnaturlige siden av livet hans, om oppveksten som formet han, om en heroin-avhengig bror og et alkoholforbruk som kunne ført livet i en annen retning. Trodde du at du visste det meste om Lars Monsen? Tro om igjen.

Kom, se, hør og bli inspirert til å leve fullt og helt!

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Flytting: Billetter blir automatisk overført til ny dato. Dersom ny dato ikke passer må du ta kontakt innen 30. april. Send en e-post til produsent Tara Øverland på tara@kulturfabrikkensortland.no og oppgi navn på arrangement, dato, sted og antall billetter, samt mailadressen og de fire siste siffer i kortnummeret som ble brukt ved kjøp. Har du kjøpt billett i automat eller i kassen hos Kulturfabrikken skriver du det. Denne infoen blir sendt på e-post til alle som har kjøpt billett på nett.

Anbefalinger