Generasjonslekene er et arrangement i regi av Sortland kommune i samarbeid med frivillige og med støtte fra Senteret for aldersvennlig Norge. Ta med deg familien og kom - det er gratis å være med!

Konseptet er veldig enkelt: Det handler om å være aktive på tvers av aldr. Det blir en lokal, lavterskel variant av mesternes mester. Det viktigste er å samarbeide og ha det gøy! Det blir blant annet ringspill, pokemon-orientering og rullator-race.

Lagene skal bestå av 3-5 personer og skal representere minst 2 generasjoner. Laget blir registrert ved start utenfor Kulturfabrikken før man kaster seg i gang med aktivitetspostene.

Hvem kan bli med?
Absolutt alle som ønsker, det er gratis å delta det er bare å møte opp og kle seg etter været.

Hvordan blir med?
Møt opp utenfor Kulturfabrikken 31.august en gang når det passer for deg mellom klokken 11:00-14:30. Da blir du satt opp på et lag og kommer du sammen med noen får dere selvfølgelig være på samme lag.

Hvordan kan jeg delta?
Gå til det oppmerkede startområdet/sekretariatet utenfor Kulturfabrikken, og registrer deg som deltager. Du trenger hverken trene aktivt eller å ha på treningsklær for å være med.

Er det vanskelige øvelser?
Nei, det er ingenting å frykte. Snille og oppmuntrende frivillige veileder lagene til å komme i gang, i tillegg til en god skriftlig beskrivelse av aktivitetspostene.

Er det mulig å kjøpe mat?
Man kan kjøpe mat hvis man vil men det er ikke nødvendig. Alle deltagerne får servert en enkel og god fiskeburger fra vår lokale sponser fra KIWI Lykkentreff og KIWI Havnegata. Man kan også kjøpe mat og drikke inne i kaféen på Kulturfabrikken dersom man ønsker det.

Arrangør: Vesterålen friluftsråd

 

Praktisk info

Varighet: kl. 11-14.30

Servering: Enkel og god fiskeburger fra lokale sponser KIWI Lykkentreff og KIWI Havnegata.

Arrangør: Vesterålen friluftsråd

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr