Hollow Hearts - en livat kvartett fra nord som bergtar publikum med sin autentiske og hjertevarmende tilstedeværelse i musikken.

Historiefortelling og musikalske uttrykk blir sømløst og elegant flettet sammen. Bandet er kjent for sine imponerende instrumentferdigheter og finessen de legger i vokalharmoniene. Spilleglede er det aldri mangel på når Hollow Hearts inviterer til konsert.

Hollow Hearts har siden debuten i 2017 sluppet tre studioalbum - ‘Annabelle’(2018), ‘Travelling Songs’(2019) og ‘Peter’(2019). Ordet på gata sier at bandet nå jobber med sitt fjerde album. Nylig slapp de singelen ‘Reminiscence’ som første smakebit på det nye materialet. Bandet har gjestet flere av landets store festivaler som Buktafestivalen, Øyafestivalen, by:Larm, Bergenfest, Rakettnatt og Festspillene i Nord-Norge m.fl.. Høsten 2019 reiste de på en imponerende turné hvor de spilte over 50 konserter både i Norge, Tyskland og Sveits i forbindelse med slippet av albumet ‘Peter’. I tillegg har bandets medlemmer hver for seg lang fartstid som musikere ved andre konstellasjoner.

Våren 2021 reiser Hollow Hearts ut på en akustisk turné i Nord- Norge. Her vil publikum få høre låtene pakket inn i nydelig, tilbakelent strengespill, hvor historiefortelling og sangtradisjon virkelig får skinne.

Medlemmer:
Ida Løvheim (vokal, gitarer, trekkspill, autoharpe)
Ida Karoline Nordgård (vokal, el.bass, akk.gitar)
Christoffer Nicolai Mathisen (vokal, gitarer, pedal steel, dobro)
Mikael Pedersen Jacobsen (vokal, trommer, mandolin )

Praktisk info

Varighet: 1 time

Arrangør: Kaos Music

Foto: Knut Aaserud

Regjeringen sier i sine smitteverntiltak at «arrangementer som samler personer fra flere kommuner, bør utsettes eller avlyses». Vanligvis er publikum fra alle kommuner hjertelig velkomne hos Kulturfabrikken, men nå må vi dessverre be om at de som bor utenfor Sortland unngår å delta på arrangementer på Kulturfabrikken fram til at dette tiltaket oppheves.

Anbefalinger