Beate S. Lech, alias Beady Belle, er en høyt anerkjent vokalist og artist, med et stort internasjonalt publikum, men også et stadig voksende norsk publikum.

Beate er en av artistene som gjorde seg mest bemerket i Stjernekamp på NRK høsten 2019. Hun evnet å sette sitt helt særegne preg på alle låtene hun sang.

Stjernekamp ble en døråpner til det store publikummet i Norge, som nå endelig kan det få gleden av å oppleve hennes enorme musikalske kraft og fantastiske stemme.

Men Beady Belle er nok først og fremst kjent fra sine egenproduserte utgivelser, der hun er frontvokalist, bandleder og skriver alt av musikk og tekst. Hun har til nå gitt ut åtte kritikerroste album (på Bugge Wesseltofts plateselskap). Dagbladets anmelder trillet høyt på terningen og kalte henne "Norges svar på Beyonce".

Hun har turnért i store deler av verden siden tidlig 2000- tall. Og har samarbeidet med verdensstjerner som Jamie Cullum og R&B artisten India.Arie, samt Jarle Bernhoft og Joshua Redman. Disse har også sunget og spilt på Beady Belles album. Hun har sunget på store internasjonale festivaler og konsertscener - bl.a. Royal Albert Hall.

Praktisk info

Varighet: 1 time 15 minutter

Arrangør: Sortland Jazzfestival

Foto: Rune Kongsro

Billetter slippes fredag 11. juni klokken 14.00!

Anbefalinger