Etter mange års erfaring med ulike sjangre, er Sigrid Brennhaug endelig på turné med sitt eget band og en plate på nordnorsk.

Sigrid Brennhaug er en etablert artist og sanger som har figurert på? scener over hele landet med repertoar innenfor jazz, pop og funk. Hun har turnert med jazzgruppa The Real Thing, deltatt på? NRKs Beat For Beat og spilt på? Edderkoppen Teater i Oslo sammen Trine Rein, Marianne Antonsen, Torhild Sivertsen og Jørn Hoel. Hun har også? jobbet sammen med artister som Frode Alnæs og Marie Bergman.

I 2020 utga hun sitt kritikerroste debutalbum på? nordnorsk. «Daga æ vil huske» ble navnet på plata. Tittelen forteller om alle disse dagene som kanskje ikke hadde noe spesielt ved seg ved første øyekast, men som viste seg å få liv og bli minneverdige.

På nordnorsk har Sigrid Brennhaug den samme tilstedeværelsen, nærheten og formidlingsevnen som kjennetegner hennes stil. Kom på en melodisk aften med en av landets flotteste vokalister og formidlere i sin sjanger, med et forrykende band.

«Daga æ vil huske er et kremalbum det virkelig var verdt å vente på»
- Kristian Rødvand, Vefsnno (Terningkast 6)

«Hun synger som en engel»
- Arild Rønsen, Puls

«Et supersammenskrudd band som leverer formidabel visepopjazz»
- Terje Mosnes, Jazz i Norge

«Sigrid Brennhaug inntar plassen ved siden av Kari Bremnes i CD-hylla. Der passer de veldig godt sammen»
- Tor Hammerø, Nettavisen

I bandet spiller:
Sigrid Brennhaug, vokal
John-Kåre Hansen, gitar
Adrian Danielsen, keys
Christo Stangness, kontrabass
Roger Johansen, trommer

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb og Kulturfabrikken

UNG KULTUR:
Et samarbeid mellom Sortland jazz- og viseklubb, Sortland kammermusikkserie, Ensemble Blå og Kulturfabrikken som gir gratis inngang for ungdom 13-19 år.

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr