I år har Hærens musikkorps den store gled å presentere søstrene Julie og Tora Dahle Aagård som sine gjesteartister.  Med to trøndere på laget, vil i alle fall «Itj sant ja baby» bli å finne på settlisten.

Julie er en av Norges aller ypperste vokalister. Hun har jobbet som artist og låtskriver i over 20 år, men har også hatt store roller på diverse teatre. Hun har gitt ut to soloalbum, hvorav det ene; «Stompin’ Feet» ble nominert til Spellemann i klassen «Årets Kvinnelige Artist». Improvisasjon, humor, brei trønderdialekt og sjelfull sang, er hennes genuine varemerke. Hun ga ut sin siste singel «There Is Always One More Time» i april i år, hvor hun har fått med seg lillesøster Tora som duettpartner. Og mer duett skal det bli når de står på samme scene i Hærens musikkorps julekonsert.

Tora, er omtalt som en lovende gitarister i verdensklasse, med uimotståelig pasjon og glødende energi. Hun har allerede spilt med både Frode Alnæs, Paul Gilbert og Jennifer Batten (Michael Jacksons gitarist). Da John Mayer besøkte Norge spilte Tora sammen med hans trommeslager Aaron Sterling og hun har også entret scenen i selveste Royal Albert Hall under The Norwegian Blues Adventure. Hun er ikke bare drivende dyktig på gitar, hun eier også sangen som instrument, aller helst i sjangeren blues.

Santa Claus, Nordnorsk julesalme, Run Run Rudolf, Blue Christmas, White Christmas…trenger vi si mer?

NB! Trykk fort på billettknappen. Vi har kun lov til å selge 200 billetter.

Det er bare å glede seg til jul!

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Hærens musikkorps

Anbefalinger