Få band har så loyale fans som KISS, og neppe noe band har så mange tributeband som nettopp KISS.

De fleste KISS tributeband gjør det de kan for utseendemessig å ligne mest mulig på sine helter, og kjører full pakke med sminke og blod.

Unmasked ligner ikke i det hele tatt med tanke på utseende, men derimot låter det som KISS i sin storhetstid. Tre gitarister sørger for trestemte soloer og et fyldig lydbilde, mektige koringer og full trykk Rock and roll! Det andre tributeband legger i show og sminke, legger Unmasked i musikken. Bandet spiller låter fra hele KISS katalogen, mange kjente som seg hør og bør, og mange mindre kjente som fortjener å bli spilt.

Unmasked består av:
Kjetil Hesten, Bjørn Blestrud, Rune Hamlot, Jonas Solberg og Steinar Angler. Fem erfarne musikere fra Bodø som hver for seg har spilt nesten hele livet, og sammen i Unmasked siden 2002. Bandet har også spilt sammen med KISS trommeslager, Eric Singer.

Unmasked har de siste årene gjort en rekke konserter både i Nord og i Sør og får stor oppmerksomhet for sine opptredener. De får også stor oppmerksomhet og gode tilbakemeldinger fra hele verden for sine videoer på Youtube.

Live formidler Unmasked stor spilleglede og mye energi, hvis du liker ekte rock er Unmasked absolutt verdt å få med seg.

https://www.facebook.com/unmaskedtribute/

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Servering: Kulturkaféen

Arrangør: Kulturfabrikken Sortland

Anbefalinger