KONSERTEN ER AVLYST!

Med klassikere som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Bad Moon Rising og Proud Mary var Creedence Clearwater Revival en hitmaskin av de sjeldne, og det er ikke uten grunn at Rolling Stone Magazine har John Fogerty inne på topp 40-lista over verdens beste låtskrivere gjennom tidene!

Mang en artist har forsøkt seg på å tolke låtene til Creedence, få har gjort det med større suksess enn Fortunate Sons! Til tross for at medlemmene ikke engang var påtenkt under originalenes storhetstid, henter Fortunate Sons fram den rockenerven og det bluesdrivet originalene sto for, og allsangen er aldri langt unna! Men en arbeidsmoral som få andre, og et arsenal av ruteskjorter, sprer de det Creedenske budskap land og strand rundt, og gir publikum en fullverdig Creedence Experience.

En konsert med bandet dekker behovene til både de som vil la rytmene få overtaket på kroppen og de som vil synge med av full rockehals, og de omtales derfor av mange som Norges beste Creedence-band!

Dette har de jobbet hardt for å bevise, blant annet gjennom showene Creedence StoryNight, CreedenceMania 1969 og Cosmos Factory 50, som har gått for fulle hus i blant annet Trondheim, Fredrikstad, Kongsvinger, Skien, Drammen, Bodø og Haugesund. Mer enn 25 000 publikummere har vært på show med Fortunate Sons bare de siste årene!

Praktisk info

KONSERTEN ER AVLYST!

** Har du kjøpt billett på nett/app? Da blir billettene refundert automatisk. Pengene vil som regel være tilbake på konto innen 3-5 virkedager. Vær obs på at utbetalingstidspunkt kan legge seg tett opp mot kjøpsdato, noen ganger også før. 

** Har du kjøpt billett i Kulturkafeen? Da må du komme innom Kulturfabrikken for å få refundert billettene i kassen hos Kulturkaféen. Ta med kontonummer for utbetaling og lever inn billettene dine i kafeen, så vil pengene bli overført til konto. 

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis