Konserten er avlyst grunnet sykdom.

Scene Nords Ensemble Noor møter Musikk i Nordland til en heftig konsertopplevelse med to fantastiske strykeoktetter.

Med en ny konsertserie ønsker Scene Nord å sette klassisk musikk av høy kvalitet i fokus. Gjennom serien Klassisk Nord presenteres det hver sesong et utvalg av klassiske konserter på store og små steder, der Scene Nord håndplukker noen av landets fremste utøvere. Klassisk musikk er en innholdsrik sjanger, så her kan vi love bredde og stor variasjon – og ikke minst; store opplevelser!

I denne utgaven av konsertserien vil Scene Nords Ensemble Noor møte sine kolleger i Musikk i Nordland til en heftig konsertopplevelse med to fantastiske strykeoktetter av Felix B. Mendelsohnn og Johan Svendsen.

Program:
Felix Mendelssohn - Oktett Eb-dur, op. 20
Johan Svendsen - Oktett for strykere, op. 3

Medvirkende:
Tor Johan Bøen - fiolin
Ingrid Marie Willassen - fiolin
Kjell Tomter - fiolin
TBA - fiolin
Ingerid Waleson - bratsj
Lazar Miletic - bratsj 
Hans-Urban Andersson - cello
Nikolay Girunyan - cello

Musikk i Nordlands kammerensemble er et av landets fremste, og de er også en del av Landsdelsmusikerordningen i Nord-Norge, på lik linje med Scene Nords Ensemble Noor. Siden oppstarten i 1992 har de sørget for at musikkopplevelser av svært høy kvalitet har nådd ut til alle kriker og kroker i Norges mest langstrakte fylke.

Ensemble Noor er Scene Nords profesjonelle klassiske kammermusikkensemble som opptrer i en rekke forskjellige sammenhenger, både som et samlet ensemble eller som solister. Ensemblet har et bredt klassisk repertoar, men samarbeider med artister i alle sjangere. Ensemble Noor er svært aktive i hele Troms og Finnmark og på Nordkalotten. 

Praktisk info

Varighet: 1 time og 15 minutter

Servering: Kulturkaféen

Arrangør: Kulturfabrikken og Klassisk Nord

** Konserten er avlyst grunnet sykdom

** Alle billetter refunderes, ta kontakt på fredrik@kulturfabrikkensortland.no ved spørsmål. 

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
newsletter-hr
gavekort-hr