Alle arrangementer fra og med torsdag 12. mars kl. 18.00 og til og med torsdag 26.mars er avlyst som følge av nasjonale føringer knyttet til begrensing av spredning av koronaviruset.

Kravlekafe er en møteplass for foreldre og små barn på Kulturfabrikken.

Er du hjemme i foreldrepermisjon? Eller bare kanskje du bare har lyst til å bli kjent med andre småbarnsforeldre i samme livssituasjon? En gang i måneden inviterer Kulturfabrikken til Kravlekafe.

Det holdes av et område i Kulturkafeen hvor foreldre og små barn kan møtes på dagtid på ukedagene. Det settes fram en myk binge som barna kan være oppi, og de foreldrene som vil kan kjøpe noe å spise eller drikke i Kulturkafeen. Kravlekafe arrangeres månedlig og er gratis å delta på.

Praktisk info

Varighet: 2 timer

Risikoreduserende tiltak: Dette arrangementet planlegges kjørt som normalt. Kulturfabrikken følger smittevernlegenes anbefalinger og gjør flere risikoreduserende tiltak. Kulturfabrikken følger Folkehelseinstituttets råd om forsterket renhold og god kapasitet for håndhygiene. Ekstra håndsprit er plassert ved inngangen til konsertsalen Møysalen og kinosalen Lanterna. Folkehelseinstituttet anbefaler at personer med symptomer på luftveisinfeksjon ikke deltar på arrangement. Dette er spesielt viktig for personer som har vært i utbruddsområder de siste 14 dagene, eller som har vært i nærkontakt med personer som har vært i utbruddsområder.

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis