Bjarne Brøndbo er en person med et stort repertoar, både som artist, TV-personlighet og som menneske, og i denne flotte forestillingen får han tatt ut hele sitt fulle repertoar!

Et musikalsk show fylt med hits og verbale krumspring. Bjarne deler fortellinger fra eget liv, barndom, ungdomstid, papparollen og selvfølgelig D.D.E.!

Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan på kaia, E6, Rai Rai, Rompa mi, Det fine vi hadd sammen og mange andre kjære hits!

Den unike fortelleren og artisten Bjarne Brøndbo i en skjønn forening som utvilsomt blir en helt spesiell kveld, men en av våre mest profilerte og folkekjære artister kan ikke bli feil. 

Praktisk info

Varighet: 1 time

Arrangør: Conserto

Foto: Malte Danielsson

Obs: Salkartet har koronamodul som gjør at man kun kan kjøpe maks to billetter samlet. Om du ønsker å kjøpe flere billetter, deler du opp i flere kjøp. På denne måten unngår du at setene dine blir plassert på bakerste rad.

Regjeringen sier i sine smitteverntiltak at «arrangementer som samler personer fra flere kommuner, bør utsettes eller avlyses». Vanligvis er publikum fra alle kommuner hjertelig velkomne hos Kulturfabrikken, men nå må vi dessverre be om at de som bor utenfor Sortland unngår å delta på arrangementer på Kulturfabrikken fram til at dette tiltaket oppheves.

Anbefalinger