Bugge Wesseltofts «It’s Snowing on my piano» ble sluppet i 1997, og har rukket å bli en moderne juleklassiker.

Bugge forteller selv historien bak platen: «Snowing on my piano» ble laget ut fra et ønske om ro og fred i jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden.

«Som ung jobbet jeg ved et akuttmottak på psykiatrisk sykehus og det var et sjokk for meg å oppdage at jula også er en høytid for depresjon, ensomhet og vold i hjemmet. Da et tysk plateselskap spurte meg om å lage en solopiano-plate med julesanger var jeg sterkt i tvil men valgte til slutt å spille den inn på betingelse av at jeg fikk gjøre det på min egen måte. Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen.»

Å oppleve «It's Snowing on my piano» i konsertform har for mange blitt en kjærkommen juletradisjon. Bugge har spilt utsolgte julekonserter og turnert med prosjektet i store konserthus de siste årenet, og i år tar han turen til Møysalen for å skape omtenksom julestemning på vårt Steinway-flygel. 

Dette blir årets vakreste julekonsert i Vesterålen!

Praktisk info

Varighet: 1 time

Servering: Kulturkaféen

Arrangør: Kulturfabrikken Sortland

Vesterålspakken - kultur, shopping, overnatting: Reserver rabattert hotellrom samtidig som du kjøper konsertbilletter!

Ved å velge billettkategoriene med enkelt- eller dobbeltrom reserverer Scandic Sortland ønsket romtype for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post fra dem. Du betaler overnattingen ved ankomst.

Merk: Ved å velge billettkategori med reservasjon av hotellrom samtykker du i at vi deler din kontaktinformasjon med Scandic Sortland. Kontaktinformasjon legger du inn i billettsystemet når du kjøper konsertbillett.

Ønsker du å reservere hotellrommet lengre enn en natt? Ta kontakt med Scandic etter du har fått ordrebekreftelsen på romreservasjonen, så forlenger de oppholdet for deg.

Enkeltrom: kr 990,-
Dobbeltrom: kr 1190,-

Frist for å bestille Vesterålspakken: Tirsdag 6. desember

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr