For mange er Pål Moddi Knutsen stemme selve lyden av jul, etter at den unge senjaværingen ble håndplukket av kronprins Haakon til å synge "Nordnorsk julesalme" under Slottets julekonsert i 2011. Siden den gang har stemmen hans blitt allemannseie, og i år kom hans første julealbum!

Selv har Moddi et komplekst forhold til juletiden, noe som preger det kommende albumet. «Jeg har vanskelig for å finne roen i alt stresset og forventningspresset» forteller han. «Derfor ville jeg lage ei juleplate om de tingene jeg skulle ønske jula handlet om. Om å finne tilbake til hverandre etter et langt og hektisk år. Om å puste ut og høre til der man er.»
 
Den 17. november slapp Moddi albumet "Denna tida i fjor", som inneholder blant annet en duett med visesanger Frida Ånnevik og flere spor med strykeorkesteret Arktisk Filharmoni. Med på albumet er også Ellen Sofie Hovlands nyklassiker "Nå kommer jula til alle", Moddis egen "I desember" og en nyinnspilling av nettopp "Nordnorsk julesalme". «Jeg har forsøkt å lage en plate som får fram kontrastene, både de fine og de vanskelige tingene. Jeg tror det er flere enn bare jeg som trenger det.» 
 
På scenen:
Pål Moddi Knutsen – gitar, trekkspill, flügelhorn, sang
Katrine Schiøtt – cello, sang
Sverre Laupstad – piano, fiolin, sang
 
Hør:
"I desember" med Moddi med Arktisk Filharmoni
"Kjære nissen" med Moddi og Hannah

 

 

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Kulturfabrikken i samarbied med Stageway

Vesterålspakken - kultur, shopping, overnatting:
Reserver rabattert hotellrom når du kjøper konsertbilletter!

Ved å velge billettkategoriene med enkelt- eller dobbeltrom reserverer Scandic Sortland ønsket romtype for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post fra dem. Du betaler overnattingen ved ankomst hotellet. I billettsystemet betaler du for kun konsertbillett.

Merk: Ved å velge billettkategori med reservasjon av hotellrom samtykker du i at vi deler din kontaktinformasjon med Scandic Sortland. Kontaktinformasjon legger du inn i billettsystemet når du kjøper konsertbillett.

Ønsker du å reservere hotellrommet lengre enn en natt? Ta kontakt med Scandic etter du har fått ordrebekreftelsen på romreservasjonen, så forlenger de oppholdet for deg.

Se bilder av rommene på Scandic Sortland her

Enkeltrom inkl. frokost: kr 995,-
Dobbeltrom inkl. frokost: kr 1095,-

FRIST: Vesterålspakken må bestilles innen onsdag 29. november 2023. 

 

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr