Er du hjemme i foreldrepermisjon? Eller bare kanskje du bare har lyst til å bli kjent med andre småbarnsforeldre i samme livssituasjon? En gang i måneden inviterer Kulturfabrikken til Kravlekafé!

Kravlekafe er en møteplass for foreldre og små barn på Kulturfabrikken. Det holdes av et område i Teket (i biblioteket) eller Kulturkafeen hvor dere som er foreldre med små barn kan møtes. De som vil kan kjøpe noe å spise eller drikke i Kulturkafeen og ta med inn. Kulturkafeen har barnestoler til låns, og du kan også ta med vogna eller stol/kurv inn. Kravlekafé arrangeres månedlig og er gratis å delta på.

Kravlekafé vil være åpen for inntil 10 personer i gruppe i Teket etter dagens smittevernregler. Kommer det mange kan det også være en gruppe på inntil 10 i Kulturkafeen.

Når du ankommer skriver du deg opp på liste, slik at vi har oversikt over antall og hvem som er tilstede. "Gjestelista" oppbevares i 14 dager av smittevernhensyn og makuleres deretter.

Regjeringen sier i sine smitteverntiltak at «arrangementer som samler personer fra flere kommuner, bør utsettes eller avlyses». Vanligvis er publikum fra alle kommuner hjertelig velkomne hos Kulturfabrikken, men nå må vi dessverre be om at de som bor utenfor Sortland unngår å delta på arrangementer på Kulturfabrikken fram til at dette tiltaket oppheves.

Kulturfabrikken følger ellers smittevernreglene med økt renhold, økt avstand og tilgjengelig håndsprit.

Praktisk info

Varighet: 2 timer

Anbefalinger