Regjeringen har innført en begrensning på 100 publikummere på forestilling med faste/tilviste plasser. Det betyr dessverre at bare de 100 første billettkjøperne på "Så som i himmelen" får se forestillingen. Alle øvrige billetter refunderes.

***

Musikalen skapte teaterfeber i Sverige da den kom – og gjør det nok igjen når Nordland Teater sammen med Tromsø Kulturhus, MiNensemblet og Vocal Art gjør sin egen nordnorske versjon av SÅ SOM I HIMMELEN. Musikalen blir den største oppsetningen Nordland Teater noen gang har satt opp.

Den svenske suksessfilmen SÅ SOM I HIMMELEN ble i 2018 en hjertevarmende musikal om den kriserammede dirigenten Daniel, som vender tilbake til barndomsbygda og tar over det lokale kirkekoret. Koret består av helt vanlige mennesker og et persongalleri helt ulikt hva man vanligvis ser i en musikal. Der forelsker han seg i jenta på lokalbutikken, og får kjenne på hva det er å virkelig leve fullt ut.

Av Kay Pollak, Carin Pollak og Fredrik Kempe
Oversatt til nordnorsk av Ragnar Olsen

Regi: Morten Borgersen
Koreografi: Jonas Digerud
Scenografi/kostyme: Milja Salovaara
Musikalsk leder: Tor-Petter Aanes
Musikalske arrangementer: Simon Revholt
Lysdesign: Martin Myrvold

Med: Andreas Hoff, Karoline Dons, Per-Egil Aske, Kirsti Torhaug, Rune Løding, Elisabeth Moberg, Marte Stolp, Espen Bråthen Kristoffersen, Kristian Krokslett, Anna Karoline Bjelvin, Finn Arve Sørbøe, Marthe Hansen, Kyrre Vanebo og Stein Elvestad

Praktisk info

Varighet: ca 2t 55 min med pause

Arrangør: Nordland Teater

Refundring av billett for de som har kjøpt billett etter de første 100:

HAR DU KJØPT BILLETT I KULTURKAFEEN Har du kjøpt billett direkte i kassen hos Kulturkaféen, må du få billetten refundert av Kulturfabrikken. Vi kontakter alle billettkjøpere direkte via e-post eller SMS.

HAR DU KJØPT BILLETT PÅ NETT Har du kjøpt billett på nett/innlogget med profil på eBillett, går refusjonen automatisk, og pengene føres tilbake til det bankkortet eller gavekortet som ble benyttet til å kjøpe billetten. Den dagen billettene refunderes hos eBillett vil du motta en egen mailbekreftelse om dette. Denne mailen inneholder opplysninger om hvilket bankkort som ble benyttet til kjøpet, eller informasjon om gavekortet dersom gavekort ble brukt som betaling på hele eller deler av kjøpet. Utløpsdato på gavekortet blir automatisk forlenget med ett år fra refunderingsdato. Vær ellers oppmerksom på at inn-beløpet kan legge seg tett opptil, noen ganger til og med før, ut-beløpet i kontooversikten.  

Korona: Billettsystemet overholder avstand i salkartet med tanke på smittevernhensyn. Navn og telefonnummer registreres i forbindelse med billettkjøp med tanke på eventuell smittesporing. Kulturfabrikken følger ellers smittevernreglene med økt renhold, økt avstand og tilgjengelig håndsprit.

Anbefalinger