Det blir en åpningshelg i Kulturuka 2024 med smell i når Sivert kommer med ny musikk!

På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis. På nyåret tar han med seg sitt eminente band og legger ut på veien.

Singelen The Rust er startskuddet for det kommende albumet On an Island som ventes 26. januar. Albumet, som er spilt inn i det gamle menighetshuset Zoar, i Nyksund, innleder et nytt kapittel i Høyems karriere, som de siste årene igjen har handlet om et av landets største og mest bejublede band, Madrugada.
 
Ideen var å gjøre noe «enkelt og nedstrippet» med tekniker Bjarne Stensli. I spektakulære omgivelser, i det som en gang var Vesterålens nest største fiskevær, ble albumet On an Island til. 
 
Det låter tidløst, umiddelbart og rått, som å transporteres til Vesterålen i september, når nettene er lange og kalde.
 
Det hele ble innspilt i et provisorisk studio i løpet av 14 hektiske dager, oftest som trio med Sivert, medprodusent Christer Knutsen og trommeslager Børge Fjordheim, som også er med ham ut på veien.
 
Ingenting stammer fra bokser med preprogrammerte lyder, og tilfeldige ulyder, knitrende treverk og lyden av eventuelle spøkelser følger med.
 
Det er bare å glede seg til å søke tilflukt fra vinterkulden og varme seg på en av våre mest markante stemmer som serverer melankoli i verdensklasse.

 

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Stageway Talent AS

Foto: Andreas Hornoff

Unummererte plasser: Konserten er en stå-konsert.

Aldersgrense: 18 år. Under 18 år: Vergeskjema fylles ut ved ankomst. Verge må være fylt 23 år og være edru på arrangementet. 

UTSOLGT: Vesterålspakken - kultur, shopping, overnatting:

Reserver rabattert hotellrom samtidig som du kjøper konsertbilletter! Ved å velge billettkategoriene med enkelt- eller dobbeltrom reserverer Scandic Sortland ønsket romtype for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post fra dem. Du betaler overnattingen ved ankomst hotellet. I billettsystemet betaler du for kun konsertbillett.

Merk: Ved å velge billettkategori med reservasjon av hotellrom samtykker du i at vi deler din kontaktinformasjon med Scandic Sortland. Kontaktinformasjon legger du inn i billettsystemet når du kjøper konsertbillett.

Ønsker du å reservere hotellrommet lengre enn en natt? Ta kontakt med Scandic etter du har fått ordrebekreftelsen på romreservasjonen, så forlenger de oppholdet for deg.

Enkeltrom inkl. frokost: kr 1095,-
Dobbeltrom inkl. frokost: kr 1295,-
Kan avbestilles til kl. 18 på ankomstdagen direkte hos hotellet. 

FRIST: Vesterålspakken er utsolgt

 

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr