Steinar Kjeldsen kvartett feirer 30 års jubileum i år. Og nå har de lyst til å feire med gode musikalske venner på Sortland jazzfestival 2022.

De har invitert med seg England Brooks, født og oppvokst i Los Angeles, og bosatt i Bodø de siste 15 årene. Hun har med sin dype, sjelfulle Sarah Vaughan/Nina Simone-aktige stemme begeistret sine fans, om det så er på jazzklubb, konserthus eller på NRKs Beat For Beat. Over alt hvor hun synger gjør hun dypt inntrykk.

Når England Brooks synger fra den store amerikanske sangboken er ikke tillært eller kunstig, det er hennes musikalske oppvekst i jazzens hjemland man hører. Det er sterkt og med en dypt personlig feeling. England Brooks sømløse miks av klassisk swingende jazz og ekte soul hjemmefra, gjør henne til en helt unik blomst i den norske jazzfaunaen.

Kvartetten som til vanlig består av Oddmund Finnseth (bass), Tim Challman (sax), Jan Olsen (trommer) og Steinar Kjeldsen (piano) har også invitert med seg Rune Nielsen (gitar) på feiringa under festivalen.

England Brooks, med sin flotte jazzvokal, flotte utstråling og lune humor, vil sammen med musikerne skape en en swingende og humørfylt konsert.

Praktisk info

Varighet: 1 time

Servering: Sult Grill House

Arrangør: Sortland Jazzfestival

Foto: Bjørn Inge Karlsen/Anders Lea Karlskås

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr