Konserten er avlyst for å minske risiko for spredning av koronasmitte i tråd med råd fra smittevernlegene i Lofoten og Vesterålen.

Kjøpte billetter refunderes. Er billetten kjøpt på Kulturfabrikken, henvend deg i Kulturkaféen Sortland for refusjon.

***

Torsdag 12. mars tyvstarter Sortland jazz- og viseklubb Kulturuka med Marthe Valle og Håvard Lunds spennende prosjekt "Oversett"!

Hvorfor dro både Ibsen og Bjørnson til Italia for å skrive om sin norske samtid? Kanskje er det slik at vi ser oss selv best med et blikk utenfra?

I Marthe Valle og Håvard Lunds samarbeidsprosjekt har de tatt for seg udødelige klassikere, såkalte coverlåter, fra populærmusikkens internasjonale historie, oversatt dem til nordnorsk, og med dette gjort låtene til sine. 

Kanskje er en ballade skrevet i New Orleans i 1968 nettopp låten som beskriver tilstanden i Nord-Norge 2019 best? Om ikke Norge? Disse sangene forteller i alle fall fortsatt sine historier til oss i dag, uavhengig av hvem og hvor vi er. Marthe Valles vare formidlinger av allmennmenneskelige forhold i kombinasjon med Håvard Lunds hånd om arrangering sikrer et resultat av høy kvalitet til denne konserten. Oversettelsene er av Marthe, Håvard, Lars Bremnes og Endre Ruset.

Marthe Valle – vokal, piano
Håvard Lund – klarinetter, vokal
Håkon Mjåset Johansen – trommer/perkusjon

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb (SJVK)

Praktisk info

Varighet: 1 time

Anbefalinger