Årets julesolist er vokalist i Red Hot, vinner av Stjernekamp 2020, musikalstjerne og ikke minst en av Tomrefjordens store sønner, Knut Marius Djupvik. Sammen med Hærens musikkorps og dirigent Reid Gilje skaper han førjulsstemning som groover.

I snart 20 år har Hærens musikkorps skapt et musikalsk pusterom rett før julestria setter inn. Vi har gitt deg både Run Rudolf, Stjernesludd, På låven sitter nissen og Nutcracker suite, og en hærskare låter til, alle krydret med en klype jazz/soul/pop.  Hva årets utgave bringer får du vite når sommerlyset slukkes og levende lys tennes en fin høstkveld. Dirigent for årets Swinging Christmas er Reid Gilje.

Knut Marius Djupvik
Knut Marius slo i gjennom da han vant The Voice på TV2 i 2013, og har siden hatt roller i oppsetninger som Jesus Christ Superstar, Rent, Chess og i showet «Vi elsker ABBA». Han har også vært en av solistene i  Ole Edvard Antonsens «Desemberstemninger». Han har gitt ut musikk med bandet Red Hot og nå jobber Knut Marius med låter til nytt album som kommer i februar 2023. I 2020 vant Knut Marius stjernekamp på NRK1. Siden høsten 2020 har Knut Marius gitt ut 6 singler på norsk, etter å ha gitt ut flere låter på engelsk.

Reid Gilje
Reid Gilje er jevnlig gjestedirigent hos de profesjonelle norske militærkorpsene. Han er aktiv dirigent i amatørmusikklivet bl.a. som musikalsk leder for Eikanger-Bjørsvik Musikklag, og har ledet musikaloppsetninger som Which witch og Les Miserables i tillegg til flere produksjoner med Kringkastingsorkesteret og Stavanger Symfoniorkester. 

Han har bakgrunn som frilanser på trompet innen pop/rock/jazz-genren, med diverse oppdrag i TV, teater, studio/show-produksjoner, og de fleste store kulturinstitusjonene på Vestlandet. Som fast medlem i Bergen Big Band har han samarbeidet med artister som: Ernie Watts, Joe Henderson, Paquitod'Rivera, Andy Sheppard, Diana Kroll, Terje Rypdal, Palle Mikkelborg m.fl.  

Gilje er også meget aktiv som arrangør. I tillegg til flere arrangementer for korps, har han samarbeidet med bl.a.: Bergen Filharmoniske Orkester,  Stavanger Symfoniorkester, Kristiansand Symfoniorkester, Festspillene i Bergen, Morten Abel, Sigvart Dagsland, Ylvis m.fl. 

En kjent og høyt respektert skikkelse i norsk musikkliv.

 

Praktisk info

Varighet: 1 time 20 minutter

Arrangør: Hærens musikkorps

Julebord:
Velkommen til julebord etter konserten! Dere blir møtt med et glass varm gløgg, før dere vises til bordet av våre servitører. Kokkene har satt sammen et rikholdig og innbydende koldtbord, og det blir varmmat-buffét med svineribbe, pinnekjøtt og Edelpølse fra Bø Gårdsslakteri. 

Etter middag presenteres et stort dessertbord med kaker og de klassiske juledessertene som riskrem og karamellpudding. Vi legger vekt på lokale råvarer der det er mulig, og benytter i år blant annet råvarer fra Andfjord Salmon, Sigerfjord Fisk, Viltkroa, Gimstad gård og Bø Gårdsslakteri.

Samlet pris for velkomstdrikk og mat er kroner 695.- pr person.

PÅMELDINGSFRIST: 16. NOVEMBER 2023
For påmelding, send e-post til: booking@kulturfabrikkensortland.no eller ring på telefon: 91615527

***

Vesterålspakken - kultur, shopping, overnatting:
Reserver rabattert hotellrom samtidig som du kjøper konsertbilletter! Ved å velge billettkategoriene med enkelt- eller dobbeltrom reserverer Scandic Sortland ønsket romtype for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post fra dem. Du betaler overnattingen ved ankomst hotellet. I billettsystemet betaler du for kun konsertbillett.

Merk: Ved å velge billettkategori med reservasjon av hotellrom samtykker du i at vi deler din kontaktinformasjon med Scandic Sortland. Kontaktinformasjon legger du inn i billettsystemet når du kjøper konsertbillett.

Ønsker du å reservere hotellrommet lengre enn en natt? Ta kontakt med Scandic etter du har fått ordrebekreftelsen på romreservasjonen, så forlenger de oppholdet for deg.

Enkeltrom inkl. frokost: kr 1095,-
Dobbeltrom inkl. frokost: kr 1195,-

FRIST: Vesterålspakken må bestilles innen søndag 22. november 2023.

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr