"Absolute norsk" - et show om verdens aller-aller beste land.

Terje Sporsem er tilbake med et stansupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk? Er vi fortsatt blåøyde lykkejegere eller har oljen gjort oss til stappmette verdensborgere? Med et humoristisk skråblikk på nordmenn, norsk historie og nåtid til Terje prøve å nærme seg svaret på hva som gjør oss "Absolute norsk". 

Dette er Terjes fjerde soloshow - og har premiere i hans 25-års jubileum som komiker. Hans tidligere show har gjort stor suksess både på scene og skjerm, og har plassert Terje som en av landets fremste samfunnsengasjerte komikere. 

Regi: Arvid Ones

Praktisk info

Varighet: 1 time 15 minutter

Servering: Kulturkaféen

Arrangør: Feelgood&iStage

Vesterålspakken - kultur, shopping, overnatting: Reserver rabattert hotellrom samtidig som du kjøper konsertbilletter!

Ved å velge billettkategoriene med enkelt- eller dobbeltrom reserverer Scandic Sortland ønsket romtype for deg, og du får en ordrebekreftelse på e-post fra dem. Du betaler overnattingen ved ankomst hotellet.

Merk: Ved å velge billettkategori med reservasjon av hotellrom samtykker du i at vi deler din kontaktinformasjon med Scandic Sortland. Kontaktinformasjon legger du inn i billettsystemet når du kjøper konsertbillett.

Ønsker du å reservere hotellrommet lengre enn en natt? Ta kontakt med Scandic etter du har fått ordrebekreftelsen på romreservasjonen, så forlenger de oppholdet for deg.

Enkeltrom inkl. frokost: kr 990,-
Dobbeltrom inkl. frokost: kr 1190,-

FRIST: Vesterålspakken må bestilles innen onsdag 19. oktober. 

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis
Les mer Gratis
Gratis
newsletter-hr
gavekort-hr