Lørdag 6. juni åpner Sortland Museum dørene igjen med en helt ny utstilling med korona-pandemien som tema.

Utstillingen «A Covid Conversation» i Galleri Ariblå er en fotografisk samtale mellom Kristina R. Johnsen fra Bø i Vesterålen, og amerikanske Sunny Strader fra Los Angeles. I 30 dager sendte de to fotografene et bilde til hverandre hver dag, og utstillingen dokumenterer utviklingen sett fra to svært ulike, men likevel like virkeligheter denne våren.

Sortland Museum har vært korona-nedstengt siden 12. mars. Når museet nå åpner utstillingene igjen er det iverksatt tiltak som sikrer at det er trygt å besøke museet. Den pågående pandemien har tvunget oss til å tenke helt nytt når det gjelder utstillinger og formidling. Museene har et ansvar ikke bare for å formidle historiske hendelser, men også til å dokumentere samtida - for framtida. Sortland Museum er svært stolte over at vi nå kan presentere denne utstillingen og vi håper at mange benytter anledningen til å se den nå i sommer.

«A Covid Conversation» er en vandreutstilling produsert av Sortland Museum. Utstillingen vil vises på Sortland i sommer og høst. I tillegg vise Sortland Museum utstillingen «Seabed».

 

Praktisk info

Varighet: Tir-lør kl. 11-15

Arrangør: Sortland Museum

Inngang til begge utstillinger: kr 50,- for voksne / Gratis for barn og unge under 16 år. Barn og unge må være i følge med en voksen. Billett kjøpes i museumsbutikken.

Anbefalinger