Den 9.oktober serverer Jens Sundbø en konsertforestilling om The Beatles og ikke minst John Lennon, som ville fylt 80 år på denne dagen. Konserten skulle egentlig vært arrangert i vår, men ble flyttet til 9. oktober grunnet covid-19. Og endelig er det altså klart for konsert!

I april var det 50 år siden The Beatles gikk i oppløsning, og konserten vil handle mye om gruppens historie på godt og vondt. Her får dere presentert kjente og ukjente beatles-låter, samt noen sanger fra medlemmenes solokarriere og historien rundt disse. Denne kvelden vil nok Lennons sanger, både Beatles og solo, stå i sentrum.

Jens Sundbø er opprinnelig fra Gardermoen og har bodd i Vesterålen siden 1983. Han er lærer på Hadsel videregående skole, og på fritiden utøver han musikk sammen med bl.a. Åtgaum, og alene som trubadur.

Som det står på baksiden av Sgt. Pepper plata fra 1967: A splendid time is guaranteed for all!

Praktisk info

Varighet: 1 time

Flytting av arrangement: Kulturfabrikken har etter nøye vurderinger besluttet å utsette sine kulturarrangementer som etter planen skulle gå av stabelen i august. Konserten er flyttet til 9. oktober kl.19. Billetter blir automatisk overført til ny dato. Dersom ny dato ikke passer må du ta kontakt innen 30. september. Send en e-post til produsent Tara Øverland på tara@kulturfabrikkensortland.no og oppgi navn på arrangement, dato, sted og antall billetter, samt mailadressen og de fire siste siffer i kortnummeret som ble brukt ved kjøp. Har du kjøpt billett i automat eller i kassen hos Kulturfabrikken skriver du det. Denne infoen blir sendt på e-post til alle som har kjøpt billett på nett.

Smittevern: Alle som deltar på arrangementer på Kulturfabrikken må registrere seg med navn og kontaktinfo. "Gjestelista" oppbevares i 10 dager og makuleres deretter. Kulturfabrikken følger ellers smittevernreglene med økt renhold, økt avstand og tilgjengelig håndsprit.

Anbefalinger