Arrangementet er flyttet til 22. august grunnet nasjonale nasjonale føringer knyttet til begrensing av spredning av koronaviruset.

Jens Sundbø serverer en konsertforestilling om The Beatles! 

Her får du høre både låtene og historien om låtene til The Beatles. Beatles-kjenneren Sundbø har plukket ut både kjente og ukjente sanger fra gruppas rikholdige katalog. I april er det 50 år siden The Beatles gikk i oppløsning, og forholdet mellom medlemmene er en ganske bittersøt historie som vi får høre litt om. En skal ikke se bort fra at det også dukker opp sanger fra solokarrierene til gruppemedlemmene. Mellom låtene forteller Sundbø anekdoter og historier om gruppa.

Jens Sundbø er opprinnelig fra Gardermoen og har bodd i Vesterålen siden 1983. Han er lærer på Hadsel videregående skole, og på fritiden utøver han musikk sammen med bl.a. Åtgaum, og alene som trubadur.

Som det står på baksiden av Sgt. Pepper plata fra 1967: A splendid time is guaranteed for all!

Praktisk info

Varighet: 1 time

Korona: Navn og telefonnummer registreres i forbindelse med billettkjøp med tanke på eventuell smittesporing og publikum plasseres spredt i salen. "Gjestelista" oppbevares i fire uker og makuleres deretter. Kulturfabrikken følger ellers smittevernreglene med økt renhold, økt avstand og tilgjengelig håndsprit.

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis