Arrangementet er flyttet til 22. august grunnet nasjonale nasjonale føringer knyttet til begrensing av spredning av koronaviruset.

Jens Sundbø serverer en konsertforestilling om The Beatles! 

Her får du høre både låtene og historien om låtene til The Beatles. Beatles-kjenneren Sundbø har plukket ut både kjente og ukjente sanger fra gruppas rikholdige katalog. I april er det 50 år siden The Beatles gikk i oppløsning, og forholdet mellom medlemmene er en ganske bittersøt historie som vi får høre litt om. En skal ikke se bort fra at det også dukker opp sanger fra solokarrierene til gruppemedlemmene. Mellom låtene forteller Sundbø anekdoter og historier om gruppa.

Jens Sundbø er opprinnelig fra Gardermoen og har bodd i Vesterålen siden 1983. Han er lærer på Hadsel videregående skole, og på fritiden utøver han musikk sammen med bl.a. Åtgaum, og alene som trubadur.

Som det står på baksiden av Sgt. Pepper plata fra 1967: A splendid time is guaranteed for all!

Praktisk info

Varighet: 1 time

Flytting: Billetter blir automatisk overført til ny dato. Dersom ny dato ikke passer må du ta kontakt innen 30. april. Send en e-post til produsent Tara Øverland på tara@kulturfabrikkensortland.no og oppgi navn på arrangement, dato, sted og antall billetter, samt mailadressen og de fire siste siffer i kortnummeret som ble brukt ved kjøp. Har du kjøpt billett i automat eller i kassen hos Kulturfabrikken skriver du det. Denne infoen blir sendt på e-post til alle som har kjøpt billett på nett.

Anbefalinger