Arrangementet er flyttet til 21. august grunnet nasjonale nasjonale føringer knyttet til begrensing av spredning av koronaviruset.
Terje Nilsen er en av Nord-Norges mest anerkjente musikere og låtskrivere, kjent for låter som "Mjelle" og "Blå ballade". Hans bortgang i 2019 ga Torgeir Steinsland og Sindre Myrbostad ideen om å samle et knippe sortlandsmusikere for å hylle hans musikk.
Låtene spenner fra melankolske kjærlighetssanger og rølpete viser til barnesanger for både barn og voksne. Dette prosjektet ble produsert til Sortland Jazzfestival og de nye versjonene av Nilsens låter ble presentert for Sortlandspublikummet under festivalen i september 2019. Det ble en stor suksess, med utsolgt konsert, ekstraoppsetning og strålende tilbakemeldinger fra et svært begeistret publikum. 21. mars spiller de på Vinterfestuka, men på veien får vi et gjenhør med konserten på Sortland. Konserten markerer akkurat ett år siden Terje Nilsens bortgang.

Medvirkende: Torgeir Steinsland, vokal; Sigrun Tara Øverland, vokal, lyre og autoharpe; Rune Nielsen, gitar; Rasmus Johansen, bass; Håkon Kristiansen, trommer; Lisa Holstad, vokal og cello; Sindre Myrbostad, vokal og piano.

Praktisk info

Varighet: 1 time 15 minutter

Korona: Navn og telefonnummer registreres i forbindelse med billettkjøp med tanke på eventuell smittesporing og publikum plasseres spredt i salen. "Gjestelista" oppbevares i fire uker og makuleres deretter. Kulturfabrikken følger ellers smittevernreglene med økt renhold, økt avstand og tilgjengelig håndsprit.

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis