Terje Nilsen er en av Nord-Norges mest anerkjente musikere og låtskrivere, kjent for låter som "Mjelle" og "Blå ballade". Hans bortgang i 2019 ga Torgeir Steinsland og Sindre Myrbostad ideen om å samle et knippe sortlandsmusikere for å hylle hans musikk.
Låtene spenner fra melankolske kjærlighetssanger og rølpete viser til barnesanger for både barn og voksne. Dette prosjektet ble produsert til Sortland Jazzfestival og de nye versjonene av Nilsens låter ble presentert for Sortlandspublikummet under festivalen i september 2019. Det ble en stor suksess, med utsolgt konsert, ekstraoppsetning og strålende tilbakemeldinger fra et svært begeistret publikum. 21. mars spiller de på Vinterfestuka, men på veien får vi et gjenhør med konserten på Sortland. Konserten markerer akkurat ett år siden Terje Nilsens bortgang.

Medvirkende: Torgeir Steinsland, vokal; Sigrun Tara Øverland, vokal, lyre og autoharpe; Rune Nielsen, gitar; Rasmus Johansen, bass; Håkon Kristiansen, trommer; Lisa Holstad, vokal og cello; Sindre Myrbostad, vokal og piano.

Praktisk info

Varighet: 1 time 15 minutter

Flytting av arrangement: Kulturfabrikken har etter nøye vurderinger besluttet å utsette sine kulturarrangementer som etter planen skulle gå av stabelen i august. Konserten er utsatt til 16. oktober kl.20. Billetter blir automatisk overført til ny dato. Dersom ny dato ikke passer må du ta kontakt innen 30. september. Send en e-post til produsent Tara Øverland på tara@kulturfabrikkensortland.no og oppgi navn på arrangement, dato, sted og antall billetter, samt mailadressen og de fire siste siffer i kortnummeret som ble brukt ved kjøp. Har du kjøpt billett i automat eller i kassen hos Kulturfabrikken skriver du det. Denne infoen blir sendt på e-post til alle som har kjøpt billett på nett.

Korona: Navn og telefonnummer registreres i forbindelse med billettkjøp med tanke på eventuell smittesporing og publikum plasseres spredt i salen. "Gjestelista" oppbevares i fire uker og makuleres deretter. Kulturfabrikken følger ellers smittevernreglene med økt renhold, økt avstand og tilgjengelig håndsprit.

Anbefalinger