Velkommen til Julelørdag på en julepyntet Kulturfabrikk! Merk at det er frist å hente ut gratisbillett til eventyrstund med nissebesøk kl 12.00 fredag 27.11.

PROGRAM FOR HELE DAGEN:

11:00-15:00 Åpent i PEPPERKAKEBYEN i Galleri Ariblå
Har du laget noe til Pepperkakebyen er det fortsatt ikke for sent å ta det med! Lever byggverk og fyll ut byggemelding hos biblioteket. Det vil være begrensning på antall personer som er inne i Pepperkakebyen samtidig. Følg derfor anvisningene til vertskapet som står i døra til Pepperkakebyen, så får vi spredt besøket utover og alle får se. Små barn må ha med seg en voksen. 

11:00-15:00: Åpent i SEABED i Sortland Museum
Gratis inngang for barn, kr 50,- for voksne. Barn under 16 år må være i følge med en betalende voksen. Billett kjøpes i museumsbutikken.

13:00 EVENTYRSTUND med dramagruppen til Kulturskolen. Nissen kommer med en overraskelse til barna! For at vi skal kunne planlegge et trygt arrangement, trenger vi en forhåndspåmelding. Hent ut GRATISBILLETTER innen FRISTEN fredag 27.11 kl. 12.00: Hent gratisbillett

14:00 FAMILIEKINO: Dragevokterens jul
Billettpris barn og voksne kr 90,- : Kjøp billett  

 

Praktisk info

Varighet: kl. 11-15

Arrangør: Kulturfabrikken, Sortland kunstforening og Sortland Museum

Alle som kommer til Julelørdag må registrere navn og telefonnummer på liste i tråd med smittevernreglene. Lista oppbevares i 14 dager før den makuleres. Kjøper du billett til kino eller henter ut gratisbillett til eventyrstunden fører du inn navn og telefonnummer der.

Anbefalinger