Under vann er det en hel verden av vakre og fantastiske planter og dyr! Sortland museum inviterer barn og voksne med på en reise ned i dypet.

Seabed betyr havbunn, og det er havets betydning i nord, det sårbare økosystemet i havet og konsekvensene av marin forsøpling og forurensning som er tema for utstillingen. Seabed er spesielt tilrettelagt for barn og unge.

Sortland Museum har samarbeidet med ulike kunstnere og designere for å realisere prosjektet. Seabed har fått et unikt uttrykk med banebrytende bruk av undervannsfilm og projeksjoner. Underveis i utstillingen er det også mange spennende aktiviteter for barn og unge.

 

 

 

Praktisk info

Varighet: Langtidsutstilling, åpen tir-lør kl. 11-15

Arrangør: Sortland Museum

SMITTEVERN: Utstillingen er tilrettelagt for trygt besøk etter helsemyndighetenes retningslinjer, der et begrenset antall besøkende kan være inne i utstillingen samtidig. Folkehelseinstituttet har godkjent lek i sandkassen med kinetisk sand forutsatt at barn og voksne holder avstand til andre og rengjør hendene før og etter lek. Kinetisk sand er i seg selv antimikrobiell. Barna får utdelt egen pose med nyvaskede baller, tusjer og sandleker til bruk i Seabed-utstillingen. 

Barn og ungdom under 16 år må besøke utstillingene i følge med en betalende voksen.

Anbefalinger

Les mer Gratis
Gratis