Sortland jazz- og viseklubb gleder seg over å kunne ta i mot en improvisatør og tonekunstner helt i toppsjiktet av det norske jazz- og musikkmiljøet - nemlig Jørn Øien!

Hans sterke formidlingsevne som komponist og utøver gjenspeiles av en vilje til å ta sjanser og en rytmisk spenstighet han deler med få. Det er en varhet og nærhet i Øiens nakne melodiske univers og en heftig intensitet i det virtuose hvor han bruker både akustisk piano og synthesizer i sin musikalske utfoldelse!

17.mars 2023 slapp han albumet «COSMOPOLITAN». Musikken er en energisk og mektig miks av world music og elektronisk jazz der låtene tar deg med på en reise inspirert av musikkulturer fra Øst- og Sentral-Asia og det afrikanske kontinentet, med elementer fra samisk ur-tradisjon og nordisk ambient, og videre inn i jazz, funk og soul Bak Cosmopolitan finner vi et band- og livekonsept der Øien står i spissen for et superlag av norske musikere som alle står klare til å levere forrykende versjoner av låtmaterialet fra den ferske albumutgivelsen!

«Cosmopolitan» består av:
Jørn Øien - keyboards
Magnus Bakken - saksofoner
Rune Arnesen - trommer og perk
Snorre Bjerck - perk
Even Ormestad - el.bass

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb

Foto: Magnus Bakken

UNG KULTUR:
Et samarbeid mellom Sortland jazz- og viseklubb, Sortland kammermusikkserie, Ensemble Blå og Kulturfabrikken som gir gratis inngang for ungdom 13-19 år.

DOBBELKONSERT:
Har du lyst på en dose festivalfølelse? Sammen med Kulturfabrikkens konsert med Julie Alapnes kl. 19.00 blir denne kvelden en liten minifestival! Medlemmer av Sortland jazz- og viseklubb får billettrabatt. Har du lyst å bli medlem av klubben, kan du gjøre det her.

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr