I september slipper Sindre Myrbostad albumet ENDRINGSBLENDA som er hans 2. album som låtskriver. Dette markeres med to konserter; en på Dama Di i Bodø og en på Kulturfabrikken Sortland i regi av Sortland jazz- og viseklubb.

Låtene sentreres rundt tamaet endringsblindhet som er et sentralt ord i vår tid. Artsmangfoldet i naturen uttynnes så sakte at man merker ikke at det gradvis blir færre insekter foran på grillen på bilen eller at det blir færre fugler i hagen. Vi merker ikke at alle får gradvis dårligere konsentrasjonsevne og blir mer irritable av alle avbrytelsene vi får fra telefoner og epostersom plinger inn. Krigen i Ukraina kunne kanskje vært unngått dersom vi hadde sett og tatt på alvor hvordan Putin har endret seg siden 2014? Forandringene går så langsomt at vi ikke merker det, men endringene skjer, og de skjer fortere enn vi skjønner.

Bandet er en gjeng musikere fra øverste hylle som nå har spilt sammen siden første plate i 2022 (albumet "Fritt Fall"). De var på norgesturné i 2023 og har blitt godt samspilte. Medlemmene er Sindre Myrbostad, vokal og tangenter, Børge Petersen-Øverleir, gitarer, Arnfinn Bergrabb, trommer og Are Simonsen, bass.  

Konsertene er støttet av Fond for utøvende kunstnere og Nordland fylkeskommune

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb

Dobbel konsert: Billett for begge konsertene, Sindre Myrbostad + Arild Andersen Group: kr 400,-

UNG KULTUR:
Et samarbeid mellom Sortland jazz- og viseklubb, Sortland kammermusikkserie, Ensemble Blå og Kulturfabrikken som gir gratis inngang for ungdom 13-19 år.

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr