Petter ga ut en ny låt ved navn "Da du va 3" sist romjul og ser ingen annen utvei enn å legge ut på en norgesturné! Hans debutplate “You Go Bird” har 15 års-jubileum i år, så det er nok en god grunn. En tredje grunn er at han har løst.

Med stemme og gitar lager altaværingen melodiøse sanger som publikum og kritikere har satt pris på i over 15 år. Petter har hittil gitt ut fem plater under eget navn, der hans nyeste, «The Sum Of Every Shade», viser mer av alle sidene hans. Med det som begynner å bli en respektabel back-katalog, inkludert 2017 suksessen «Glimt», som han vant Arctic Talent stipendet med (Nord-Norges største), planlegger Petter å fortsette å lage, spille inn og fremføre musikk.

Musikken er melodiøs og atmosfærisk. Kanskje alternativ pop er en passende merkelapp? 
Du som publikummer får en snill stund, fylt med inspirasjon, gode tekster og melodier. Du kan la tankene fare. Petter er en dyktig sanger med sin egen signatur.

“..Å rangere plater er en høyst subjektiv øvelse, men “The Sum of Every Shade” er i min verden noe det ypperste som er laget av plater i vår region. På en uke har den vokst og vokst, som en triumf for oss som trives når enkeltlåter er noe mer enn øde øyer. Dette er spenstig øyhopping i storslåtte omgivelser.”
- Altaposten (Terningkast 6)

Praktisk info

Varighet: 1 time 30 minutter

Arrangør: Sortland jazz- og viseklubb

UNG KULTUR:
Et samarbeid mellom Sortland jazz- og viseklubb, Sortland kammermusikkserie, Ensemble Blå og Kulturfabrikken som gir gratis inngang for ungdom 13-19 år.

Anbefalinger

newsletter-hr
gavekort-hr